Tre gode råd, som du kan benytte dig af, når du er bange for at flyve

Mennesket blev ikke skabt til at flyve, men alligevel endte vi med at have næsen i skyen, da flyene blev opfundet. Pludselig havde vi en mulighed for at rejse atlanten over uden at skulle bekymre os omkring den lange rejse med skib, men dette betød også, at de første mennesker fandt ud af, at de led af flyskræk. Dette er ikke ualmindeligt, og der er langt flere personer, som lider af flyskræk i dag, og i denne artikel kan du læse tre gode råd, som du kan vælge at benytte dig af, når du lider af flyskræk. Så kan du nyde, når du overvejer at tage på rejser til Grækenland eller andre vilde steder ude i den store verden.

Mand der sidder i en flyvemaskine.. En finger i munden og anstrengt ansigtsudtryk, fordi han har flyskræk.

Undgå statistikker online

Det første du skal huske, når du gerne vil komme din flyskræk til livs er, at du ikke skal kigge på statistikker online. Dette virker måske på film, men ofte vil det blot få dig til at tænke på flystyrt og andre forfærdelige konsekvenser af at rejse mere, og dette vil ikke være gavnligt for dig. Derfor bør du i stedet kigge på forskellige dejlige ting, som du kan lave på din ferie, og derimod blot fokusere på de mange ting, som venter på dig, når du stiger ud af flyet efter din rejse.

Kvinde i flysæde med lukkede øjne og fingrene på sine tindinger.

Tal med en coach inden afgang

Derudover kan det også være en god ide, at du taler med en coach. Dette kan hjælpe dig, hvis du er meget angst for at flyve, og du gerne vil have hjælp til at slappe mere af inden afgang. En coach kan hjælpe dig med at finde frem til præcist hvorfor, at du er bange for at flyve, og en coach kan også give dig værktøjer til at komme dig over din flyskræk. Dog kræver dette hårdt arbejde, og du skal derfor begynde i god tid inden din rejse og ikke et par dage før.

To kvinder i møblement som taler med hinanden.

Find afslappende musik eller film

Til slut er det en god ide, at du leder efter afslappende musik eller måske en afslappende film, som du kan se, når du er ombord på flyet. Dette er specielt vigtigt, da det kan få dig til at tænke på andre ting, mens du sidder i sædet, og du vil måske kunne slappe af nok til at nyde, at du er på vej til din feriedestination. Det er en god ide at downloade dette hjemmefra, så du har det offline, inden du skal slukke for internettet på din mobil. Så gør du det meste og bedste for dig, når du gerne vil ud at flyve.

Mand på flyvemaskine med høretelefoner i ørerne.