Rejseforsikring USA

Går rejsen til San Francisco og USA anbefaler vi, at du tegner en rejseforsikring. En rejseforsikring kan blandt andet dække dig, hvis uheldet er ude og du skal benytte dig af det amerikanske sundhedssystem. Det kan blive en dyr overraskelse at modtage lægebehandling i USA uden en sygeforsikring, som modsat det danske system, ikke dækkes af staten men personligt.

Hvad skal min rejseforsikring dække?

Din rejseforsikring til USA skal minimum dække lægebehandling såsom praktiserende læge, indlæggelse og behandling på et hospital. I samme ombæring bør rejseforsikringen dække omkostninger forbundet med sygetransport både på destinationen eller hvis en skade betyder, at du skal transporteres hjem med specialtransport, for eksempel med et ambulancefly.

En rejseforsikring fra Dansk Rejseforsikring dækker udgifter til læge- og hospitalsophold samt syge- og hjemtransport.

Det er også en god ide at vælge en rejseforsikring, der dækker for ansvar – en såkaldt ansvarsdækning, der skal dække dig mod personlige sagsanlæg hidrørende fra tingsskader eller personskader, som du kan gøres erstatningsansvarlig for.

3 gode råd til rejseforsikringen

Det kan være svært at gennemskue hvilken rejseforsikring, der passer bedst til ens rejse, og derfor har vi samlet et par råd, der formentligt kan hjælpe dig.

Køb din rejseforsikring inden afgang. De fleste forsikringsselskaber accepterer ikke forsikringstegning, hvis man er på sin rejsedestination.

Vær i god tid, og gennemgå policen, og vær specielt opmærksom på, at du som minimum har en sygeforsikring til dækning af lægebesøg, indlæggelse og syge- og hjemtransport, og selvfølgelig ansvarsdækning.

Tjek din rejsedato på forsikringspolicen og at din rejsedestination (geografisk område) fremgår på policen. Din rejseforsikring dækker ikke, hvis du har tastet en forkert rejseperiode og/eller geografisk destination

Køber du en rejseforsikring til USA hos Dansk Rejseforsikring er der sygeforsikring og ansvarsdækning med.

Rejseforsikringstyper

Du kan vælge mellem en enkeltrejseforsikring og en årsrejseforsikring. Forskellen er, at årsrejseforsikringen fra Dansk Rejseforsikring, dækker alle rejse til den valgte destination på op til 30 dage. Enkeltrejseforsikringen dækker kun en enkelt rejse, hvor du vælger udrejsedato og hjemrejsedato ved tegning. Rejser du flere gange om året kan det hurtigt betale sig at købe en årsrejseforsikring.

Rejser du til USA som backpacker eller studerende?

Hos Dansk Rejseforsikring tilbyder vi op til 20% rabat på rejseforsikringen, hvis du er under 35 år. Du behøver ikke være studerende for at opnå besparelsen. Læs mere om ungdomsrejseforsikring og hvad den dækker via vores hjemmeside.